AquaBubble info


De AquaBubble is een transparante bal om op het water te drijven, hij is ruim 2 meter doorsnede.
Via een rits kun je in de bal, waarna de bal vervolgens middels een blower wordt opgeblazen.
Bij elke nieuwe inzittende wordt er ca. 5000 liter “verse” lucht in de bal geblazen, hierna kan je over het water rennen en gek doen!

De AquaBubble is uniek en is geregistreerd onder onze naam.
De AquaBubble is geheel naar onze ideeën en ervaring gemaakt, wij verbeteren de AquaBubble continu waardoor levensduur, veiligheid en gemak positief worden beďnvloed!

Hoe werkt een AquaBubble:
1. de AquaBubble ligt op de grond met de rits geopend en de persoon gaat er in
2. de rits gaat deels dicht waarna er 5000 liter lucht in de bal wordt gepompt
3. als de bal vol is wordt de rits gesloten
4. de rits wordt gecontroleerd
5. de bal kan in het water


filmpje hoe blaas ik een AquaBubble op.

Wie mogen er in een AquaBubble?
Wij hanteren geen leeftijd minimum of maximum, wel vragen wij voor kinderen onder de 10 jaar dat er een ouder/voogd/volwassen persoon is die oplet. Uit ervaring weten wij dat er soms kinderen van 2 zijn die de AquaBubbles helemaal geweldig vinden terwijl er kinderen van 5 jaar zijn die het toch wel eng vinden, Wij vertrouwen er op dat de begeleider kan inschatten of zijn/haar kind geschikt is voor de AquaBubbles.
Mensen met astma, claustrofobie of een andere beperking die belangrijk kunnen zijn voor de AquaBubbles dienen dit te melden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij hebben meerdere keren met gehandicapte kinderen gewerkt wat prima ging, Wel vragen wij dat de begeleider toezicht houd en ons helpt zodat we zo goed mogelijke begeleiding kunnen geven.
Wij hebben ook geen maximum gewicht, wel is de rits 70 cm lang, dus mocht u een taille hebben van meer dan 1,40 meter kan het zijn dat u niet geschikt bent voor de AquaBubbles.
Verder kunt u altijd aan ons vragen of iets wel of niet kan, onze begeleiders staan u graag ten woord.

Hoeveel personen mogen er in de AquaBubble?
Wij doen maximaal 1 persoon per bal, wij weten van andere bedrijven dat zij soms 2 of meer mensen per bal toelaten, wij vinden dit erg onverantwoordelijk en gevaarlijk!
U zult bij ons, en ik verwacht ook bij alle mensen die de AquaBubbles gebruiken nooit meer dan 1 persoon per bal zien, wel maken wij soms een uitzondering bij bijvoorbeeld gehandicapte kinderen, deze mogen met een ouder in een AquaBubble onder strenge regels ( o.a. mogen ze niet gaan staan).

Hoeveel lucht zit er in een AquaBubble en hoelang kan je er in blijven?
Er zit ongeveer 5.000L lucht in een AquaBubble, als je het gaat narekenen betekend dat je er een uur in zou kunnen blijven voordat de lucht op is.
Narmate je langer in een AquaBubble zit zal de lucht ijler worden, ook verschilt het per persoon hoelang ze in een AquaBubble kunnen blijven. Daarom hanteren wij een max. van 5 minuten per keer per persoon zodat wij geen onderscheid hoeven te maken.
Tijdens optredens, acts of promotie gebruiken wij de AquaBubbles langer of zetten AquaBubbles van 2,5 of 3,0 meter in. Natuurlijk beďnvloed de omgeving zoals warmte de AquaBubbles ook.

Wordt je nat in een AquaBubble?
Het is niet de bedoeling dat je nat wordt in een AquaBubble, de AquaBubbles zijn namelijk geheel water en lucht dicht. Wel kan het een keer gebeuren dat er een gaatje in de AquaBubble komt. Dit is niet gevaarlijk, maar je zou er een natte sok aan over kunnen houden.

Drijf je niet weg in een AquaBubble?
De AquaBubbles zitten altijd vast aan een touw, dit doen wij om 3 redenen:
1. Mocht iemand toch in paniek raken, het niet leuk vinden ect. dan kunnen wij diegene veilig binnen 30 sec. uit het water halen.
2. Om te voorkomen dat de AquaBubbles te ver weg drijven.
3. Er zijn vaak kinderen die niet uit de AquaBubble willen, ze vinden het te leuk en werken tegen op het moment dat wij ze uit het water willen halen. Doormiddel van het touw behouden wij de controle zodat alles veilig en snel verloopt.

Wat als de AquaBubble lek gaat?
Het kan gebeuren dat de AquaBubble lek gaat, dit is niet gevaarlijk alleen vervelend dat de inzittende een beetje nat word. De begeleiders houden alle AquaBubbles nauwlettend in de gaten en hebben genoeg ervaring om direct te zien of een AquaBubble lek is, zelf al heeft de inzittende dat nog niet door. Doormiddel van het touw halen we de AquaBubble zo snel mogelijk aan de kant waarna we de inzittende eruit halen.
Wij trainen elk jaar met onze begeleiders de meest extreme scenario’s na zodat ze overal op voorberijd zijn. Gelukkig hebben wij nog nooit problemen met een kapotte bal gehad.

Wat is het verschil tussen een echte AquaBubble en andere ballen waarmee je over het water kan lopen?
Onze AquaBubbles zijn speciaal voor ons op maat gemaakt, bij elke nieuwe zending kijken wij wat er verandert kan worden zodat de AquaBubble nog veiliger en makkelijker in de bediening is. Hierdoor ontwikkelen wij onze eigen AquaBubbles die niemand anders heeft!

Wat verwachten wij van de inzittende?
De inzittende dient op te letten bij een eventuele uitleg/instructie.
De inzittende dient ten alle tijden te luisteren naar de AquaBubble begeleiders
De inzittende dient vooraf zijn schoenen uit te doen
Dingen als telefoon, horloge, riem ect wordt aangeraden om af te doen, dit is op eigen risico
Tijdens het opblazen van de bal dient de inzittende op de kant te blijven zitten en mee te werken.

Kan je de AquaBubble ook kopen?
Wij verkopen, verhuren met en zonder begeleiding de AquaBubbles, u kunt dus ook een AquaBubble los huren voor een dag, of aanschaffen als u de AquaBubbles vaker wilt gebruiken. De kosten voor koop kunt u vinden bij prijzen totaal en meer informatie over het kopen van onze producten kunt u vinden bij verkoop.

verhuur met begeleiding:
wilt u zekerheid dat alles goed en veilig wordt geregeld dan kunt u de AquaBubbles inhuren met begeleiding, onze ervaren begeleiders begeleiden de AquaBubbles, helpen de kinderen met in- en uitstappen en geven uitleg waar nodig. Ook doen zij er op- en afbouw en zorgen er voor dat deze activiteit goed draait!
U kunt ons altijd een e-mail sturen met vragen of ons advies vragen met uw evenement, familiedag of kinderfeest. Ook kunt u veel informatie vinden bij evenementen.

verhuur zonder begeleiding:
verhuur zonder begeleiding is € 100,- per dag ( 24 uur) u dient de AquaBubbles zelf te komen ophalen/ terug brengen. De AquaBubbles dienen schoon en droog terug gebracht te worden, zijn zij dit niet dan vragen wij € 12,50 schoonmaak kosten per AquaBubble. ook vragen wij € 100,- borg per AquaBubble.

prijzen:

setprijs: 4 AquaBubbles, 3 begeleiders voor 6 uur€ 500,-
setprijs: 6 AquaBubbles, 4 begeleiders voor 6 uur€ 700,-
Koop AquaBubble los€ 425,-
Koop AquaBubble blower€ 95,-

Voor overige prijsinformatie verwijzen wij u naar prijzen.